perjantai 31. maaliskuuta 2017

Pupu muutti taloon

Yön aikana kulkennut lumisade alue ylitsemme oli antannut meille kauniin talvisen maiseman. Tuota valkeutta ei kuitenkaan kestännyt pitkään sillä lumi sulasi yhtä nopeasti pois kuin oli tullutkin. Olemme pitkään käveleet jään päällä ja useasti olen pelännyt, että Jero tai Iina satutaa itsensä kun leikkivät keskenään.

Kävimme muutama viikko sitten kierrätyskeskuksessa ja sieltä löysin itselleni tai pitäisikö sanoa kissoille ja koirille erillaisia kankaita ja huopia. Mukaamme lähti myös suloinen pupujussi. Pupu jolla on ruutuhaalarit päällä. Olin varma että tuo hörökorva ei meillä kauaan elä kun sille tehdään kirurginen toimepidä. Jällen kerran yllätyin ja olin väärässä (toistaiseksi). Olenhan aiemmin kertonnut tuosta edellisestä nallesta jonka Iina sai ja hetkeä myöhemmin ei siitä ollut muuta kuin nahka jäljellä. Otin nallen "tyhjän" pää ja täytin sen ajoittain nameilla ja se jos mikä, on ollut Iinasta mukavaa. Nyt tuo pää on kuitenkin jo siinä kunnossa että tuonela kutsuu ja nyt piti saada uusi tilalle.

Nyt vuorostaa Pupu yllätää Iinan. Ajoitain pupun pöksyihin ilmestyy nameja ja siitähän tytöntyllerö tykkää ja heistä onkin tullut hyvät ystävykset. Milloin sitten pöksyt täyttyvät ? Riippuu siitä millon pupu on viimeeksi syönnyt:) Ei nyt sentään, juolahti vain mieleeni. Yleensä illalla kun haluan katsoa esim. telkkaria tai virkata ja Iina innostuu häiritsemään minua. Neidille tulee illalla energia ryöppy ja hän alkaa etsimään tekemistä itseleen ja jos kuka niin mammaa on mukava häiritä. Tälläsillä pienillä nikseillä suon hetken rauhan itselleni Ja tyttö on tyytyväinen:). Eniten ihmettelen sitä ettei pöksyt ole jo hajalla sillä kyseessä on ohut kangas. Tuollaisella puruvoimalla mikä koiralla on olisin jo luullut niin käyvän.
Edeleenkin isoveli on turva ja tuki.

Iinan Pupu.
 Nämä kuvat ovat muutaman päivän takaa
Koiramukset lähtivät messiin kun kävimme hakemassa pesukoneen.

Matkailu avartaa.

Ensimmäinen leskenlehti 2017

Iina: Hei minne työ jäitte tulkaa jo.

Muminaa jostakin maanuumenista. Alä hätäile mää löysin sen... melkein.

2 kommenttia:

  1. Meillä olisi tuollainen pupu hajalla alta aika yksikön =).

    VastaaPoista
  2. Tänäpäivänä pupu on kärsinnyt kovia kun on ollut ulkona niin sateessa kuin auringossa:)

    VastaaPoista